Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Post your contest and choose the work that you like the most from the proposed!

Розробка логотипу для ТМ виробів медичного призначення

4000 UAH
Logo


Additional terms

Viewing of contest works is available to all participants


Use of stock images is not allowed
Client
Tetafarm Lviv
Ukraine Lvov
 2  0  13
Labels
  • Логотипы
  • Adode Illustrator
  • створення логотипу
  • конкурс на логотип

Наша компанія займається дистрибуцією товарів медичного призначення  (пластирі, тести для визначення  вагітності, презервативи, катетери, шприци, пелюшки дитячі, підгузники, гінекологічні набори, рукавиці медичні, ватно-марлева продукція та багато інших товарів).


Зараз плануємо вивести на ринок товари медичного призначення  преміум класу під ТМ «FlexiPrime», в зв’язку з чим відкриваємо конкурс на створення логотипу для даної ТМ.


Першою групою товарів ТМ «FlexiPrime», що продаватимуться в цьому дорогому сегменті, будуть еластичні бинти. В майбутньому будуть й інші товари, тому прохання не асоціювати  ТМ виключно з бандажною продукцією.


Продукція, що продаватиметься під ТМ «FlexiPrime», вирізнятиметься  високою якістю, дорогим та презентабельним дизайном, відповідно логотип має виглядати стильно і сучасно.


Вихідні файли – у векторному форматі.

Прохання розробити дизайн таким чином, щоб в майбутньому логотип можна було використати і для офсетного і для флексодруку.



Update #1 from 8 May 2018, 12:01

Переможцеві конкурсу потрібно буде зробити лого ще і в чорно-білому варіанті.

Winning work Taras Mosiienko

Дякуємо всім учасникам конкурсу - було багато цікавих робіт, але найбільше сподобався логотип, запропонований Тарасом. Все зроблено якісно, швидко. Результатом співпраці задоволені. Рекомендуємо!