Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Post your project for free and start getting offers from freelance performers within minutes after posting!

Бухгалтер у неприбуткову організацію


  1. 224    3  0
    1 day15 USD

    Добрый день, Максим. Мы привыкли закрывать глаза на существующие проблемы в нашем обществе, увы. Отвести взгляд проще, чем помочь незнакомому человеку. Много фальши, обмана и манипуляций на теме. Но если посмотреть в глаза человеку и увидеть не обман, а боль-остаться равнодушным и не помочь не выйдет.
    Что касается Вашего предложения- рутина и монотонность присущи нашей профессии; не ошибается только тот, кто ничего не делает.): Судя по всему у Вас будет целевое финансирование и не целевые взносы Впрочем достаточно посмотреть Ваш Устав.

  • Olga Supilka
    21 February 2019, 9:33 |

    Доброго дня!

    Уточніть, будь ласка, кілька питань:

    1. Спочатку Ви говорите про години монотонної роботи і т.д., а виходить, що проект маленький - що Ви мали на увазі? Це або ведення великої ГО з бюджетом від півмільйона в квартал (тоді справді буде так, як Ви описуєте на початку), або робота з невеликим проектом (тоді це будуть кілька операцій в місяць і основна робота - звітування перед грантодавцем і державою). То що мається на увазі - яка зайнятість?

    2. На якій стадії знаходиться проект, який потрібно буде супроводжувати? Це лише підготовка пропозиції для грантодавців і потрібно писати бюджет під програмну частину чи це вже заключений грант,  який знаходиться в стадії реалізації?

    3. Хто грантодавець? Там вимоги дуже різняться, тому хочеться відразу розуміти з чим прийдеться мати справу)))

    4. І останнє - в якому місті України Ви знаходитесь?

    Дякую за відповіді)

  • Olga Supilka
    21 February 2019, 10:31 |

    Дякую

  • Maxim Trikoz
    21 February 2019, 10:22 |

    Доброго дня.


    1. 

    Мається на увазі, що людина, яку ми шукаємо, повинна мати відповідний тип особистості. Брати того, хто схильний працювати нашвидку і подавати звітність в останній момент ми не будемо. Такі люди можуть реазілуватися десь в дизайні, наприклад, але точно не в бухгалтерії.


    2.

    У нас наразі немає такого руху коштів, як ви описуєте. Але потрібно закласти правильні основи роботи від початку. 


    3. 

    Грантодавців зараз немає. Щоби бути готовими до отримання й адміністрування гранту, потрібно мати готового бухгалтера. Його ми зараз і шукаємо.


    4.

    Ми шукаємо бухгалтера з Тернополя або Львова.



     Ответить  0

  • Ana Yen
    26 February 2019, 10:26 |

    Доброго дня, працюю бухгалтером у громадській організації вже більше 2 років, у т.ч. маю досвід ведення бухгалтерського обліку по малих та масштабних грантових проектах. Живу у Чернівцях. Хочу уточнити наступні моменти:
    1. Як ви бачите дистанційну співпрацю за цією вакансією?
    2.Ви плануєте бухгалтера у штаті, як ФОПа чи інший варіант?
    3. Які конкретно обов'язки плануєте покласти на цього працівника

    4. Скільки годин на тиждень плануєте людина буде приділяти цій роботі?

    5. Що мається на увазі під "електронним документообліком"?

  • Paper Cloud
    26 February 2019, 10:51 |

    Доброго дня, шановні пані та панове!

    Мене звати Анна, і я представляю компанію Paper Cloud та з упевненістю можу сказати, що ми готові взятися за Ваш проект. Входимо у ТОП 5 бухгалтерських аутсорсингових компаній в Україні за версією компанії "Знак Якості", що вказує на нашу репутацію та досвідченість. Ціни - нижче ніж Ви можете собі уявити, та значно нижче, ніж Ви готові платити бухгалтеру. Несемо матеріальну відповідальність, що страхує Вас від варіантів здачі звітів в останній момент (тим паче, такі варіанти не практикуємо і виконуємо усе в заявлений срок). Застраховані на 1000 000 грн на якість наданих послуг. Наш сайт: https://ac.papercloud.com.ua/ , на якому вказані контакти, за якими Ви можете з нами зв'язатися. Будемо раді зворотньому зв'язку, також можемо надістали презентацію компанії, якщо Ви вкажете Вашу електронну адресу. 

    З повагою, Анна

    Менеджер з продажів компанії Paper Cloud

  • Maxim Trikoz
    27 February 2019, 19:50 |

    Уже знайшли бухгалтера. Дякую.

Current freelance projects in the category Accounting services

Declaration of income from the sale of motor vehicles

A report on the sale of 3 cars during 2023 is required. Taxes paid, receipts, sales contracts will be provided as needed. Registration of an individual in the Odessa region.

Accounting services ∙ 6 proposals

Procedure for the listing of goods in the enterprise

13 USD

Preparing the document "Order on the listing of goods on the enterprise". I will add this to the document.

Accounting servicesLegal services ∙ 4 proposals

Consultation: accounting and actual payment in the online store

1 . There is a service site The 2nd Most customers on the site order and pack the service 3 . Some customers perform the service and receive a payment. and 4. Needed advice: how to effectively organize (from a technical point of view) the calculation of orders and mutual…

Accounting servicesConsulting ∙ 1 proposal

Consultation on the establishment of the FOP

Good day !I consider the possibility of opening the FOP and would like to receive comprehensive advice on all aspects of its creation and conduct.In particular, the following questions are interested: How to choose the most suitable tax group for my type of activity?I would like…

Accounting servicesLegal services ∙ 17 proposals

Consultation on the payment scheme for the startup

1 .In the Asian country, the start-up is planned.The 2ndEssentials of Operations: - a natural person (the customer) enters the site and orders the service (e.g. the repair of the TV) The service provides a list of responding executives (physoside executives) The customer orders…

Business consultingAccounting services ∙ 3 proposals

Client
Maxim Trikoz
Ukraine Ukraine  56  0
Project published
5 years ago
114 views
Labels