Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Post your project for free and start getting offers from freelance performers within minutes after posting!

Копірайтинг у соціальних мережах для сервісу здорового харчування olly


The client does not want to make a prepayment? Payment via Safe help avoid possible fraud.
  1. 5091
     39  0

    30 days127 USD

    Добрый день. Готов взяться за Ваш проект, есть идеи и знания как увеличить Ваши продажи.
    1. Сначала я определяю цели провожу анализ рекламного аккаунта
    2. Делаю анализ целевой аудитории и анализ контента.
    3. Прорабатываю контент-план на месяц, создаю стиль аккаунта, делаю фото/картинки, пишу текста
    4. Настраиваю массфоловинг, масслайкинг, подбираем теги (если то необходимо) запускаю таргетированную рекламу.
    5. Запускаю таргетированную рекламу и охватываю максимальное количество целевой аудитории, генерирую лидов, конверсии на сайте и увеличиваю обьемы продаж.
    6. Работаю с Business manager Facebook, Ads manager и другими сервисами необходимыми для выполнения качественной работы.
    7. Анализирую проделанную работу, собираю статистику, подвожу итог

  2. 147  
    3 days5 USD

    Доброго дня! Щиро зацікавлена у співпраці з Вами, Олександре!

    Трішки про мене:

    - Маю досвід у написанні коротких текстів (500-1000 символів).

    - Вільно володію українською мовою та знаюся на її правилах, адже наразі отримую філологічну освіту.

    - Намагаюся ретельно стежити за своїм здоров'ям, тому дієтологія та фітнес - це те, про що мені писати не тільки легко, але й надзвичайно приємно.

    - Працювала і працюю копірайтером у компанії "Armazon", українського виробника дерев'яних фоторамок.

    - Під пост в інстаграмі додаю свій варіант тексту.

    Отож, із нетерпінням чекатиму на Вашу відповідь, Олександре! І, якщо вже так складуться зірки (на що я надіюся), то стану частиною olly.food із превеликою радістю! :)

  3. 307    2  0
    30 days5 USD

    Вітаю. Я копірайтер у креативному агенстві створюю легкі, цікаві тексти, які хочеться дочитати до кінця. Філолог за освітою, тому все буде ідеально грамотно. Турбуюся про своє здоров'я, тому цікавлюся дієтологією, читаю блоги нутриціологів, тренерів, тіснішого зв'язку з цією сферою не було, але тема для мене актуальна.
    Нижче мій варіант тексту для посту:
    "Це взагалі законно?" - спитаєте Ви. А ми скажемо: " Так-так, старалися, як могли!". Адже наші вафлі з хамоном просто нереальні: одночасно дуже естетичні, смачнезні, поживні, і найприємніший момент - вони корисні. Рай для гурманів, які цінують якість свого раціону.

    Приклад сторінки з моїм копірайтом:
    https://www.instagram.com/smachnyi.zamis/?igshid=du65glz66zxa
    Опис товару: https://chudovi-napoi.com.ua/p1149803819-ice-pina-colada.html
    Додаткові приклади можу надіслати.
    Буду рада співпраці, звертайтеся!

  4. 756    50  0
    1 day5 USD

    Добрый день! Пишу легко о сложных вещах. Копирайтингом занимаюсь более пяти лет. За это время было продано несколько тысяч статей, оформлен не один интернет-магазин.

    Сотрудничаю с несколькими агентствами интернет-маркетинга. Готов обеспечить качественным контентом.

    Заинтересован в постоянном сотрудничестве. В сети практически весь день. Порядочность, качество гарантирую. Опыт написания статей для соцсетей.

  5. 90  
    1 day5 USD

    Доброго дня, Олександре! Мене звати Вікторія, і я дуже зацікавлена Вашим проектом. Маю великий досвід у написанні постів, високу грамотність та філологічну освіту. Крім цього, працюю фітнес-тренером, тож з темою Вашого проекту, дієтологією, тренуванням і правильним способом життя пов'язана безпосередньо. Вважаю, що ми можемо бути корисними один одному :)
    Свій варіант тексту залишила під постом (аккаунт viktoria_nrv). З нетерпінням чекаю на повідомлення про співпрацю! Гарного дня :)

  6. 75  
    1 day5 USD

    Доброго дня, я копірайтер новачок. Темою дієтології та фітнесу цікавлюсь поверхнево, в особистих цілях. При необхідності готова вивчати її більш детально. Для прикладу залишаю свій російськомовний профіль інстаграм (https://instagram.com/yulia.novoh?igshid=1thurek9qo0jh), по ньому видно як я пишу. Навчалася копірайтингу в російськомовному проекті, тому для отримання зворотнього зв'язку, писала на російській. Українська мова - моя рідна. З того самого акаунта залишала  під вашим постом в коментарі свій варіант тексту.

  7. 172  
    5 days5 USD

    Добрий день, мене звати Вікторія.

    Маю досвід у копірайтингу (приблизно 5 років) - написанні статей та постів на різні тематики (краса, мода, дім, спорт, приготування)
    Щодо знання української мови - я є переможцем міського етапу Міжнародного конкурсу знавців української мови ім. Т. Шевченка у 2018 році, бал ЗНО з української мови (2018) - 191. Наразі є студенткою 3 курсу Факультету права та міжнародних відносин.

    Готова виконати тестове завдання безкоштовно.

    1. Приклади моїх висловлювань українською -
    а) Творцями людської краси НЕ Є косметичні бренди

    Красуні, що дбають про свій зовнішній вигляд часто припускаються помилок. Вони вважають, що "люксовий" тональний крем дарує їх шкірі справжнє сяяння, гарне волосся не може обійтись без найдорожчого бальзаму, а для привабливої фігури вистачить двох сеансів масажу.

    Насправді ж усе це надає лише тимчасовий і додатковий ефект, що "накладається" на спосіб життя і харчування людини. Саме ці процеси визначають стан здоров'я і фундаментальну природну красу, яку слід втримувати правильною їжею і фізичною активністю.

    б) Поряд з цим, списування потрібно прирівняти до злочина, у разі виявлення якого учень може бути притягнутий до відповіді перед адміністрацією школи та зобов’язаний відвідати школу з батьками. Вчителям слід не залишати без уваги очевидні випадки списування дітей одне в одного, або копіювання домашніх завдань з інтернету.

    Подібні рішення можуть видаватись радикальними, проте злочин крадіжки інтелектуальної власності школі – перший крок до хабарництва у вищих навчальних закладах та корупції у державі.

    2. Як молода активна людина - слідкую за власним харчуванням, цікавлюся трендами у світі корисного та дієтичного харчування, слідкую за сторінками кулінарних та фітнес-блогерів у соціальних мережах

    3. Проєкти зі схожою тематикою, які були реалізовані на біржі ETXT ( посилання на свій профіль з відгуками - надаю http://www.etxt.ru/vikushka9.html) - статті про різні види дієт, систему періодичного голодування та інтуїтивного харчування.

    4. Сьогодні olly.food пропонує скуштувати унікальну за своєю користю страву — вафлі з хамоном
    Цей смачний делікатес іспанського походження є багатим на вітаміни А і Е, які позитивно впливають на стан нашої шкіри, серця і судин, а отже цілком підходить красуням, які уважно слідкують за своїм раціоном.
    Ми готуємо хамон з любов'ю і поєднуємо його з найсмачнішими вафлями і соковитою зеленню.
    Будемо раді пригостити Вас!❤️

  8. 212    1  0
    1 day5 USD

    Добрий день, мене звуть Даша і я працюю в ніші інста-копірайтингу.
    Готова взятися за ваш проект, адже він підходить саме під мій рід діяльності — пости в інстаграм.

    Приклади моїх коротких текстів українською мовою: https://docs.google.com/document/d/1zjHt5ni0rD2BfXGXj3oVgw3geaKL7zle6CCftb7pqjc/edit?usp=sharing

    Базові знання у фітнесі та дієтології отримала під час занять у фітнес-клубі та лекцій з дієтології, які там проходила (відвідувала фітнес-клуб регулярно протягом 3-ох років).

    Інші проекти, де я була копірайтером, тобто моє портфоліо: Google Drive

    Мій варіант тексту під вказаний пост: https://docs.google.com/document/d/17rnA-G2lvR6jyDxnIdBFb_bxUsw2E96uAaVtRcm9kmc/edit?usp=sharing

  9. 208    1  0
    1 day5 USD

    Доброго дня, Олександре!

    Мене звати Оленка, я - журналіст.

    Українська рідна. Співпрацювала з Yaro та Fooditation.

    Моє велнес-медіа Words on Beauty: в нашому інстаграмі є приклади моїх постів на цю тему: https://www.instagram.com/p/CDYUUc0ld1N/

    Мені дуже цікава тема велнесу та правильного харчування.

    Мій варіант вашого посту:

    Їжа легко може стати джерелом вашого натхнення: поєднання кольорів інгредієнтів та їхніх текстур може наштовхнути, наприклад, на нову креативну ідею у вашій роботі.

    А смаки! Додання лише одного нового чи незвичного інгредієнту повністю видозмінює звичну страву. Таким чином ви постійно можете отримувати новий сенсорний досвід.

    Саме тому наше меню таке різноманітне. Серед страв, наприклад, багаті нутрієнтами вафлі з цукіні, хамоном, моцареллою та салатом лола россо.
    ____

    Гарного дня!

    Оленка

  10. 541    4  1
    1 day5 USD

    Вітаю!
    Зацікавив ваш проект - маю досвід ведення соцмереж українською. За посиланням приклади моїх постів: https://docs.google.com/document/d/1elsqsu5FYFLm_i97EbeDBF0I3jJncQGKVVxx0Ua_vbc/edit
    Залишила допис під вашим постом - гляньте!
    Дієтологію вивчаю досить давно, так як маю зайві кг)) І фітнесом займалась раніше... Так що, "я в темі".
    Про себе:
    - офф-лайн / он-лайн маркетолог;
    - смм-менеджер, таргетолог, дизайнер, копірайтер.
    Дивіться мій профіль. Деталі - в ососбистих повідомленнях.

  11. 4370    95  0   1
    30 days5 USD

    Здравствуйте, наша команда профессионально занимается продвижением в социальных сетях, опыт в SMM различных тематик по СНГ более 5-ти лет.
    Ответственно выполняем поставленные задачи, в полном объеме и в срок.

    Ели вам интересно, могу сбросить более детальную информацию, что бы вы определились в выборе пакетов для продвижения

  12. 334    1  0
    1 day5 USD

    Ви зовсім з глузду з'їхали? Шукати копірайтера тут і не написати про головне?
    Шуткую! Ну, що? Вмію я привернути увагу до постів? Можу взятися за Ваш проект. Напишу прикольно, стильно та молодіжно! Баджет - 200 грн/пост. Звертайтесь!

  13. 474    25  0
    1 day5 USD

    Добрый день. Меня зовут Дарья. У меня высшее образование (магистр русско-украинской филологии). Опыт работы в копирайтинге - 7 лет.
    Написание текстов для соцсетей - мое основное направление уже 2,5 года. Окончила курсы по развитию соцсетей от ведущих SMM-специалистов в этой сфере.
    1. Примеры коротких текстов на украинском языке: https://www.instagram.com/p/CDOpBOwjPkx/?igshid=1em1zfol04y19 https://www.instagram.com/p/CDYUkrWjlO2/?igshid=bmhbbbftszzx
    2. Мне интересна тема правильного питания и спорта, прохожу различные курсы, готовлю самостоятельно полезный шоколад и другие сладости без молока, яиц и белого сахара.
    3. Примеры проектов, для которых я пишу тексты: https://instagram.com/onyshchenko.photo?igshid=peswwoqc62q6
    https://instagram.com/sporttop.ua?igshid=fznjdqs0xbc4
    https://instagram.com/vihome_mebel?igshid=rp1awuoh5gwg
    4. Напишу под постом.

    Готова к сотрудничеству, обращайтесь!

  14. 192  
    1 day127 USD

    Доброго дня! Досвід моєї роботи копірайтером - 9 років, пишу як російською, так і українською. Але українська мова - рідна для мене, я викладач на курсах ЗНО (укр. мова та література), я журналіст, блогер, СММ спеціаліст місцевих ЗМІ. З моєю діяльністю можливо ознайомитися на моїй сторінці фейсбуку https://www.facebook.com/aljonevasil, інстаграму, які я активно веду і маю безліч підписників. Крім того, веду групу КМАНУМ https://www.facebook.com/kimanum.
    Досвід дієтології, корисного харчування - працювала на медицинському сайті 6 років, писала статті російською мовою у рубриці "Дієта і здорове харчування". Працюю з відомими брендами, клініками, крім того, відвідую цікаві тренінги в центрі "Мотивація і трансформація тіла", сама веду здоровий спосіб життя, спілкуюся з дієтологами.
    Сайтів з моїми текстами достатньо багато, але там переважно російськомовні:
    https://medportal.su/ (весь наполняла статьями), работала с кардиохирургом, который сейчас работает в Тбилиси, но хобби – медицинские сайты
    https://dentology.com.ua/ - стоматология, мое наполнение сайта!
    mirkosmetologa.com.ua, medportal/ru
    Зараз більше українськомовних замовлень, і я дуже щаслива, тому що українська мова - найкраща!

    ВАРІАНТ ТЕКСТУ:
    Харчування – запорука міцного здоров’я. Закрадається питання, що скуштувати смачненьке і корисне? А, можливо, достатньо заплющити очі і уявити себе в ресторані запальної Іспанії і поласувати смачним хамоном. Уявили? Тоді скуштуйте вафлі з хамоном, які не тільки смачнющі, а й корисні. Хамон нормалізує рівень холестерину, уповільнює розвиток атеросклерозу, а головне – позитивно впливає на шкіру. Отримайте максимум позитивного заряду енергії від корисної їжі!

  15. 361    1  0
    3 days5 USD

    Добрий день, Олександре!
    Зацікавив ваш проєкт. Є досвід у написанні постів для компаній, що виготовляють харчові продукти. Готова обговорити деталі в приватних повідомленнях

    Відповідь на текстове завдання:
    Смакуй із задоволенням!

    У нашому меню ви знайдете десятки найрізноманітніших рецептів для правильного харчування. Вам точно підійде хоча б один із них. Немає часу на вибір? Тоді просто спробуйте апетитні вафлі з хамоном (ті, що на фото).
    Нехай ваш день буде продуктивним!

  16. 265  
    1 day5 USD

    Здраствуйте. Я копирайтер-маркетолог.
    Пишу все виды постов для соцсетей.
    Продающие посты пишу используя боли, возражения и выгоды.
    Пишу быстро, никогда не нарушаю дедлайны.
    Быстро ориентируюсь в новых темах.

  17. 362    4  0
    1 day5 USD

    Вітаю! Мене звати Яніна.
    Я все життя розмовляю українською і зачаровуюсь її милузвучністю. Із задоволенням писатиму солов'їною для вашої сторінки.

    По запитаннях:
    1. Приклад: напис та ідея принту https://beridari.ua/fartuk-guru-kuhni
    пост у ФБ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1371424906375014&set=a.101066476744203&type=3&theater

    2. Довгий час підбирала самостійно харчування та фізичні вправи. Все для гарного вигляду та самопочуття. Зараз харчуюся правильно (не без виключень на солодощі) та практикую йогу.

    3. Писала для сторінки косметики ручної роботи: https://www.instagram.com/p/B7uCsGKBQV8/?utm_source=ig_web_copy_link
    Писала тексти для розсилок магазину квітів та подарунків.
    Створювала прикольні написи для інтернет-магазину Бери-Дари.
    Зараз пишу тексти для карток товарів інтернет-магазину косметики: https://docs.google.com/document/d/1l-uyeNPA9HT3Z3Rl2KVtMlJqQi1iZ0ZL0xguSOkNtPA/edit?usp=sharing

    4. Мій варіант тексту:
    Харчуватися правильно можна із задоволенням
    Саме для вас ми приготували меню з десятками корисних страв, які не залишать байдужими навіть найприскіпливіших гурманів.
    Досить їсти нудну вівсянку! Нумо куштувати хрусткі та ароматні вафлі з хамоном

    Якщо у вас виникли питання - будь ласка, пишіть в особисті повідомлення)

  18. 262    2  1
    1 day8 USD

    Доброго дня. Отож:
    1. Найближче до вашої тематики маю лише https://minspec.in.ua/news/1337113-obovyazkovi-pripravi-dlya-vegetarianciv/ чи https://minspec.in.ua/news/1337127-pryanoshchi-dityam-nazad-do-shkoli/
    2. 5 років тому почала шлях з 83 до 70 кг з допомогою фітнесу, а через 3 роки розібралась з харчуванням і скинула ще 10 кг) продовжую роботу над собою і далі вивчаю тему.
    3. співпрацюю з KOLORO Group та маю час для інших проектів. дуже цікавить ваша тематика, хочу писати лише українською
    4. Що ви уявляєте, думаючи про вафлі? Пухкі, рум’яні гофри, присипані цукровою пудрою та политі кленовим сиропом? Такі солодкі і такі недосяжні для тих, хто дотримується здорового харчування. Але здорова їжа може бути смачною, а вафлі можуть бути не лише солодкими. Спробуйте наші вафлі з хамоном і змініть своє уявлення про здорове харчування.

  19. 661    9  0
    1 day5 USD

    Вітаю, Олександре!

    Зацікавлена довгостроковою та плідною співпрацею з Вами.
    Вільно володію письмовою українською мовою, оскільки маю вищу філологічну освіту.

    Пропоную ознайомитися з моїми статтями на українській мові:
    https://ogorodniki.com/article/smachna-ta-korisna-ikra-z-buriaka
    https://ogorodniki.com/article/smachnii-ta-korisnii-bavovnianii-med-yi-unikalnii-produkt-bdzhilnitstva
    https://ogorodniki.com/article/iak-zamoroziti-polunitsiu-v-domashnikh-umovakh

    З текстовим контентом працюю з 2012 року.
    Детальніше про мій досвід роботи можна прочитати у резюме.

    ТЗ у коментарях до публікації за Вашим посиланням.

    Сонячного настрою!

    З повагою, Катерина

  20. 124    1  0
    1 day51 USD

    Здравствуйте, готова выполнить ваше задание качественно и соответсвенно указанием. Так же имею опыт в этой сфере. Буду рада сотрудничать!

  21. 188  
    25 days51 USD

    Доброго дня, зацікавив ваш проєкт. Працюю паралельно в журналістській сфері, вільно володію українською мовою. Є декілька ідей для вашої сторінки в Інстаграмі (зокрема поради як трішки змінити шапку профілю і визначити єдиний фільтр для фото). Цікавить також співпраця на довготривалій основі. Свій варіант поста вже написав під вашим постом. Нумо поговоримо про всі деталі в дірект.

  22. 205  
    1 day5 USD

    Доброго дня, Олександр.
    Ось пробний текст до посилання.
    Чекатиму на відповідь
    https://docs.google.com/document/d/18QdnWvMn85AV3PJo3xNbDQ0G8wxqL3k_Ety9Mvik_DE/edit?usp=sharing

  23. 105    1
    1 day5 USD

    Добрый день!

    Готова выполнить работу.
    Хотела бы уточнить детали задания - какой должен быть размер поста, размер тестового задания? Продающий/Вовлекающий/информационный?

    Пишу продающие, вовлекающие и информационные тексты, делаю посты для Инстаграма и других социальных сетей, тексты для рекламы, видео, емейл-рассылок, объявлений, лендинга, пишу статьи, продающие письма, скрипты продаж, проверяю орфографию, пунктуацию.

    100 % уникальность
    Выполняю задание в указанные сроки.
    Качественно делаю работу.
    Работаю с материалом, пока заказчик не останется доволен.
    Схватываю информацию на лету.
    Всегда на связи.

    С радостью возьмусь за работу копирайтера в Вашей команде!

    Ниже прилагаю своё портфолио.

    Google Drive

  24. 8 more hidden bids

Current freelance projects in the category Social media marketing

Implement and execute a backlink explosion on the website

13 USD

I am looking for a specialist who can come up with and implement (!) an info occasion thanks to which it is possible to get a "link explosion" on the site. I am interested in successful cases and price. Links are needed for affiliate sites. GEO Germany, Chile, Poland, Bulgaria,…

Link buildingSocial media marketing ∙ 2 proposals

Smm ACTIVE for a beauty salon in Krakow, Poland

140 USD

Services salon - coloristics, massage, manicure, haircuts Krakow - quite specific in terms of audience composition Tasks - increase the number of Polish audience subscribers by 150 monthly - creation of media and content plan - posting of posts and reels developed…

Social media marketing ∙ 9 proposals

SMM brand delivery promotion

765 USD

SMM specialist in Kharkiv Managing SMM (insta+fb) Crossposting These are 4 pages - 4 cities - Kharkiv (main location), Poltava, Kyiv, Odesa - crossposting. Experience minimum 4 years, understanding kpi,er,err. A plus would be cases of work with food delivery, restaurants

Social media marketing ∙ 9 proposals

Promotion of a group on Viber

13 USD

Good day, subscribers are needed in the Viber group. Quantity: from 100 to 1000 people. These should not be obvious bots. It is necessary to attract real buyers to the Viber group (the main goal is to increase sales and increase the number of real buyers). Promote the group.…

Social media marketing ∙ 3 proposals

Promotion of the Instagram page

Page with products for military and active recreation. Need to set up advertising, increase audience and number of orders. Looking for an entry-level specialist who will be satisfied with payment in % of sales + minimum rate.

Lead generation and salesSocial media marketing ∙ 17 proposals

Client
Oleksandr Knigge
Ukraine Ukraine  1  0
Project published
3 years ago
3 years
716 views
Labels