Switch to English?
Yes
Переключитись на українську?
Так
Переключиться на русскую?
Да
Przełączyć się na polską?
Tak
Post your project for free and start getting offers from freelance performers within minutes after posting!

Шукаємо коректора

153 USD

  1. 1407    20  0
    11 days153 USD

    Доброго здоров'я пані Ларисо.

    Зацікавило Ваше завдання, оскільки є істориком за освітою. Маю наукові історичні публікації, індексовані Index Copernicus. Робочі мови - українська, російська, англійська. Було б чудово ознайомитися з текстом попередньо.

    З повагою,
    Іван Тонкошкур

  2. 245  
    20 days153 USD

    Доброго дня! Займаюся літературним редагуванням та вичиткою текстів. Вичитала 2 художні книги, працюю також з публіцістикою та малими літературними формами.
    Мова - українська, ціна - договірна, залежно від обсягу роботи.
    Бачу, що ви просите досвід роботи з науковими історичними текстами - такого наразі немає, проте специфіку наукового тексту розумію. Якщо зацікавила моя пропозиція на цей чи інші проекти - пишіть.

  3. 223  
    10 days153 USD

    Доброго дня, Ларисо! Маю вищу історичну освіту, науковий ступінь та досвід написання наукових текстів українською (тексти див. за посиланням https://scholar.google.com/citations?user=eHrJrr4AAAAJ&hl=ru). Також маю значний досвід написання та редагування текстів російською, здобутий під час виконання посадових обов'язків за основним місцем роботи. Термін виконання - у залежності від рівня складності та загального обсягу тексту. Вважаю, що зміг би фахово виконати коректуру зазначеного тексту.

  4. 247    7  0
    1 day153 USD

    Готова взять проект. Я филолог, редактор-корректор по образованию (украинский язык и литература), из исторического только учебник по истории делала, но думаю, что справлюсь. Могу на пробу сделать вам вычитку пары страничек текста, чтобы вы убедились в моей профпригодности. Обычно я делаю художественную литературу: детективы, фантастику, исторические романы, криминальные боевики.

    По скорости работы: я вычитываю книгу на 600 тыс. знаков без пробелов примерно за 7-10 дней, в зависимости от качества исходника. Надеюсь, моя кандидатура будет рассмотрена, а в том, что тест я не провалю, я и не сомневаюсь :)

  5. 2406    152  0
    20 days153 USD

    Доброго дня! Філолог, вільно володію українською мовою. Досвіду коригування історичних текстів нема, та вичитати та виправити стилістичні, лексичні та інші види помилок можу. Відгуки в профілі. Можу виконати тестове завдання.

  6. 578    64  5   1
    1 day153 USD

    Добрий день! Я копірайтер з 8-річним досвідом і вищою філологічною освітою. Більше 3 років працюю випусковим редактором в харківському видавництві і обожнюю свою роботу.

    Вільно володію і, найголовніше, грамотно пишу і українською, і російською мовами. Приклади редагування текстів є у портфоліо, книжок, виданих видавництвом, де я працюю, нема у мережі, тільки у друкованному вигляді.

    Детальніше про мене, мої навички і вміння ви можете дізнатися з мого резюме.

    Із задоволенням виконаю ваше завдання. Готова працювати багато і старанно, оскільки тільки повернулася на біржу після тривалої перерви. Ознайомитися з прикладами моїх робіт ви можете в портфоліо.
    Буду рада знайомству!

  1. 259  
    2 days145 USD

    Доброе утро!!!
    С удовольствием возьмусь за выполнение данной работы. Качество и сроки гарантирую. Жду вашего ответа.

  2. 708    12  0
    1 day153 USD

    Здравствуйте, могу помочь вам выполнить данное задание максимально быстро и качественно. Опыт есть редактирования текстов на опечатки и ошибки - обращайтесь ;)

  3. 124    2  0
    20 days153 USD

    Добрий день
    Вау! Крутий проєкт!
    Я писала наукові роботи по юриспруденції. Зокрема, у них розкривався історичний аспект розвитку певного правового явища. Люблю історію і веду літературний блог.
    Досвіду роботи з науковими історичними текстами, на жаль, не маю. Зате при читанні "Брами Європи" Сергія Плохія вибудувала чималий ряд того, що слід було виправити на етапі вичитки рукопису.
    Пропоную вартість і строки обговорити після більш детального ознайомлення зі завданням.
    Буду рада співпраці!

  4. 193    2  0
    10 days153 USD

    Вітаю, пані Ларисо! Я філолог із багаторічним досвідом редагування та написання наукових текстів (курсові, дипломні роботи, наукові статті). Редагую швидко та якісно. Запропонувати перелік книг не можу, але буду рада співпраці. З повагою - Світлана.

  5. 409    2  0
    1 day153 USD

    Доброго вечора. Українська та російська - рідні. Грамотність гарантую. Буду рада попрацювати над заданою тематикою. Звертайтеся.

  6. 78    8  0
    12 days153 USD

    Вітаю, пані Ларисо!

    Із величезним задоволенням допоможу із коригуванням Вашого видання.

    Вища філологічна освіта, досвід роботи редактором та перекладачем різноманітних текстів, в тому числі і наукових. Маю досвід співробітництва із видавництвом (коригування та редагування книг) та роботи у відділі науково-технічної інформації університету (працювала із науковими звітами про проведення досліджень, в тому числі і на історичну тематику).

    На жаль, не маю права вказувати назви видань.

    Чекатиму Вашого відгуку!

    Марія

  7. 560    1  0
    20 days153 USD

    Доброго дня! Робила коректуру книги на релігійну тематику для УКУ можу і вам допомогти в цьому питанні. Пишіть в приват

  8. 495    27  0
    1 day153 USD

    Доброго дня, зацікавило Ваше замовлення. Маю досвід у редагуванні, також за фахом я редактор. Вільно володію російськоюта українською мовами. Виконаю все якісно та у поставлені дедлайни. Пишіть, буду рада співпраці.

  9. 194    15  0
    30 days153 USD

    Доброго дня! Готова взятися за даний проєкт. Історик за освітою, паралельно навчалася на факультеті журналістики. Маю досвід написання наукових робіт. Ідеально володію українською мовою, з радістю допоможу скоригувати Ваш текст.
    Буду рада подальшій співпраці!

  10. 2359    131  0
    1 day153 USD

    Доброго дня, Ларисо! Маю вищу філологічну освіту та 12-річний досвід редакторства (з них 11 паралельно працювала журналістом та коректором у районній пресі). З науковими матеріалами не стикалася, та, гадаю, це не завадить виправити ймовірні помилки в тексті. Буду рада співпраці.

  11. 6 more hidden bids
    3 more hidden bids
  • Yury Taraban
    21 October 2020, 16:20 |

    Доброго дня! Прошу повідомити обсяг тексту, який слід опрацювати.

  • Larisa Dudka
    21 October 2020, 17:26 |

    Вітаю!

    Орієнтовно 300 сторінок у Ворді, корректнішу цифру можу сказати трохи згодом. Потрібна суто коректорська робота - пунктуація та друкарські помилки. 

    Ви працюєте тільки з українськими текстами чи російськими також?

    Історичний період з 1920-х до сьогодні, праця сучасного історика, надрукована у Кембріджі.

  • Yury Taraban
    22 October 2020, 16:56 |

    Дякую, зрозумів. Я можу фахово працювати з українським та російським текстом. Вважаю, що зазначений обсяг зможу опрацювати належним чином за термін від 7 до 10 днів.

  • Yury Taraban
    21 October 2020, 19:20 |

    Дякую, зрозумів. Я можу фахово працювати з українським та російським текстом. Вважаю, що зазначений обсяг зможу опрацювати належним чином за термін від 7 до 10 днів.

Current freelance projects in the category Text editing and proofreading

Decipher handwritten text

8 USD

It is necessary to decipher the handwritten text from the questionnaires filled out by medical students. Each questionnaire has 7 questions total of 11 questionnaires

Text editing and proofreading ∙ 20 proposals

Cover design for a coloring book for children

Hello, my future assistant! I am looking for talented freelancers to help with various projects, including designing book covers and typesetting text. Scope of work: Book cover design: I am looking for creative individuals who can create attractive (immediately catch the eye…

Illustrations and drawingsText editing and proofreading ∙ 16 proposals

Text in storytelling format

Looking for a copywriter capable of writing advertising texts for email newsletters in storytelling format. In the application, leave an example of your best storytelling texts. Place a bid only if you have relevant experience.

Text editing and proofreading ∙ 5 proposals

Managing the SEO blog of an online store (English language)

22 USD

We are looking for a candidate with good knowledge of the English language to create articles for the SEO blog of an online store. Copywriting skills are desired but not mandatory - articles are not created from scratch, but generated in connection with ChatGPT+Gemini+Quill. The…

Article writingText editing and proofreading ∙ 8 proposals

Translate the catalog from English to Ukrainian.

Good day. It is necessary to translate from English to Ukrainian language a catalog in pdf format, if necessary, to adjust for further printing. The translation must be done in the provided file. Currently, the cost of such work is needed, it will depend on the relevance.…

EnglishText editing and proofreading ∙ 24 proposals

Client
Project published
3 years ago
955 views